Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ

Μακιγιάζ για καστανά μάτια διάλεξα να γράψω σήμερα γιατι πρώτον ειναι το χρώμα των ματιων μου (χεχε)και δεύτερον νομίζω οτι ως μεσογειακός λαός ειναι το χρώμα μας στην πλειοψηφία τουλάχιστον και ναι με το κατάλληλο μακιγιάζ δεν εχει τίποτα να ζηλέψει απο ενα γαλανογκριζοτυρκουαζ ματι ,για δειτε :

 Μεταλλικές σκιές:
Μεταλλικό σε χρυσό, μπρονζέ, καφέ και ροζ βοηθήσει καστανά μάτια ξεχωρίζουν με τον πιο ελκυστικό τρόπο.


Ουδέτερα χρώματα για καστανά μάτια:
Αν θέλετε να επιτύχετε μια φυσική εμφάνιση για καστανά μάτια , μπορείτε να δοκιμάσετε σκιές ματιών σε ουδέτερα χρώματα, όπως καφέ, τα ροδακινιά, κλπ. Κατά την επιλογή eyeliner, μπορείτε να πάτε με σκούρο καφέ για μια φυσική εμφάνιση και μαύρο για πιο έντονο βλέμμα.

Βαθιές αποχρώσεις του μπλε και καφέ, δαμάσκηνο, γκρι μπλε, βανίλια, χρυσό, αποχρώσεις του βιολετί, το μοσχοκάρυδο θα ήταν η καλύτερη επιλογή για καστανά μάτια.

Αυτο το διάγραμμα δείχνει πως να εφαρμόσετε στο μακιγιάζ σας τη σκια σύμφωνα με τον δικό σας τύπο ματιων !

Αιλαινερ για καστανα ματια


Τα χρώματα αιλαινερ για καστανά ματια βρίσκω οτι ειναι ιδανικά οι αποχρώσεις του καφέ, χρυσού καφέ,χάλκινου,μαύρου,βαθύ μπλε και σκούρο γκρι.


Υπάρχουν πολλοί τύποι αιλαινερ για καστανά μάτια που διατίθενται στην αγορά. Κάθε τύπος του αιλαινερ προσφέρει και διαφορετική υφή  Μπορείτε να δοκιμάσετε  με μερικά από τα είδη των χρωματιστών αιλαινερ  για καστανά μάτια, μέχρι να βρείτε τη ταιριάζει σε σας. 

 Μολύβι: Ένας από τα ευκολότερα και λιγότερο ακατάστατο για να το χρησιμοποιήσετε . Δεν χρειάζεται πινέλο για να εφαρμόσει και δεν έχουν κανένα φόβο για μουντζούρες.
 Liquid Eyeliner: Αυτό είναι ένα από τα συνηθέστερα είδη αιλαινερ. Θα πρέπει να το εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας με πινέλο. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα αιλαινερ με λεπτό πινέλο για να δώσει μια καλά καθορισμένη και λεπτή γραμμή για τα μάτια σας. Υπάρχουν δύο τύποι υγρών αιλαινερς, ένα που είναι σε ένα μικρό μπουκάλι και το άλλο που είναι σαν ένα μαρκαδόρο  που έχει  απλή εφαρμογή, όπως αυτή ενός  μολυβιού.

Λευκό αιλαινερ. Εφαρμόζοντας λευκό αιλαινερ στη γραμμή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου μάτιου. Η λευκή γραμμή επίσης δείχνει το βλέμμα σας καθαρό και δίνει λάμψη.
Φρύδια Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να διατηρούνται καλοσχηματισμένα. Τα φρύδια ειναι ένα πλαίσιο για τα μάτια.
 Concealer. Βάλτε ένα μισοφέγγαρο του concealer κάτω από κάθε μάτι. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου και σύρετε το concealer ή το δάχτυλό σας προς την εξωτερική γωνία. Αυτό θα κρύψει τυχόν μαύρους κύκλους ή αποχρωματισμό και θα εστιάσει στα μάτια σας.
 Shimmer Προσθέστε μια κουκκίδα shimmer ή sparkly  σκιά στην εσωτερική γωνία του κάθε ματιού θα δείχνουν τα ματια σας λαμπερά και πιο φωτεινά !

Μερικά δείγματα μακιγιάζ σε καστανά μάτια για έμπνευση:
κάποιες παλέτες με σκιές που ταιριάζουν σε καστανά μάτια: